Om Spectrowerk

Historier sat sammen af billeder eller fortalt i en film betyder mere end nogensinde, fordi billeder siger mere end 100 ord og fordi flere og flere søgninger på Google sker på billeder i stedet for tekst.

For dig, din virksomhed og dine produkter betyder det, at for at I bliver kræver det bedre billeder end nogensinde. Tilliden til dig og din virksomhed og kvaliteten af dine produkter bliver tit først vurderet på kvaliteten af de billeder der viser jer og jeres produkt. Først derefter tager dine kunder beslutning om de vil møde jer og jeres produkter.

En god fotograf forstår dig, din virksomhed og dine produkter, og bruger stemning og lys til at fortælle historien om jer og jeres kvaliteter.

Vi giver jer modspil, originale ideer og den ekstra tid det tager at forstå mennesket, virksomheden eller produktet, og en løsning, der sommetider kræver akrobatik og alternative løsninger, der fortæller historien om jer, jeres virksomhed og jeres produkter.

Spectrowerk er fotograferne Michael Berg og Mikkel Völcker.

Sammen er vi endnu stærkere.

Vi glæder os til at fortælle jeres historie.

Vores services

Billeder

Vi arbejder med alle genre indenfor fotografiets mange facetter, location, interiør, studie, mode, erhvervs portrætter, fødevare, bil & motorcykel, tekstil og industri fotografi – og vi elsker det . Alt materiale gennemarbejdes og billedbehandles naturligvis inden levering, det er selvsagt .

Video

DOP,grading, edit, storyboard – vi arbejder med det hele. I sæt samarbejde med vores kunder løser vi de udfordringer der kommer. Om det handler om SoMe film, storytelling, produkt, testimonial eller måske den helt store company branding film ,så sætter vi barren højt .

Drone

Vi udfører drone optagelser til både film og still billeder – og naturligvis har vi det lovpligtige certifikat og forsikringer .

Produktion

Vi hjælper dig naturligvis med locations, storyboard, ide´r, valg af modeller, make up artister , stylister og regi . – kort sagt alt .

Our Team

Mikkel Völcker

Fotograf – videograf

+45 22865196

Michael Berg

Fotograf – videograf

+45 28599554

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!